M i r r o s
V e r r a s s e n d    o n t w i k k e l e n

Initiatieven met of van anderenOp deze pagina staan initiatieven met en van mensen die passen bij die van mijzelf. Het gaat bijvoorbeeld om zelfontdekking of zelfontplooiing. Of het gaat om activiteiten om anderen te helpen, wat volgens mij een belangrijke bezigheid is in dit leven.

Als je denkt dat jouw initiatief hierbij past, doe dan eerst mee aan één van mijn activiteiten. Lijkt het je wat om je daarmee en met mij te verbinden via een plaats op deze pagina, neem dan gerust contact met me op. Wie weet staat hier binnenkort jouw initiatief of een link naar jouw website!


scnlSoulCollage®


Nu er meer dan 100 SoulCollage® facilitators in Nederland zijn, is het mogelijk om op verschillende plaatsen workshops te doen. Al woon je in Limburg, Noord-Holland of Friesland, kijk gerust op de website van SoulCollage Nederland. Op de foto zie je 8 getrainde facilitators.

Klik op: www.soulcollage.nl
Yoga en Massage Praktijk Tiny Nieuwland


klankschalen

Bijna iedereen heeft wel eens last van drukte, binnenin jezelf of om je heen. Het is heel goed om af en toe echt de tijd te nemen om te ontspannen en alles los te laten. Dat kan op allerlei verschillende manieren, naar behoefte, wat meer actief of passief, net waar je behoefte aan hebt.

Wat: in groepsverband: yoga lessen, meditatie, klankschaal concerten en meditaties. Individueel: massage (klassieke, hot stone of met kaarsen) of een helend klankschaalbad.

Waar: Specht 13 in Hoogvliet

Door: Tiny Nieuwland

Contact: bel 010-4387651 of kijk op de site: http://www.oceanart.nl/informatie-hoog.htm
Stadsverlichting

stadsverlichting

Wat: stiltemeditatie

Voor wie: voor iedereen die in stilte wil mediteren

Waar: dichtbij huis, in een huiskamer

Wanneer: de tweede zondag van de maand, van 20.00 - 21.00 uur

Kosten: geen

Door: idee bedacht door Kris en Tijn Touber

Contact: www.stadsverlichting.nu
Massagepraktijk Koster


massage

Wat: Massage (ontspanningsmassage, sportmassage, hot-stonemassage of stoelmassage)

Waar: Vlinderveen 529 te Spijkenisse

Kosten: afhankelijk van type massage en tijdsduur

Door: Richard Koster

Contact: bel 0181 674645,
mail: info@massagepraktijk-koster.nl of kijk op de site: http://www.massagepraktijk-koster.nl© www.mijn-eigen-website.nl