M i r r o s
V e r r a s s e n d    o n t w i k k e l e n

Meditatief wandelen


Wandelen in stilte


Meditatief wandelen is het wonder van het gewoon lopen herkennen, niet als middel om ergens te komen maar om in contact te komen met de volheid van het leven. Wanneer je een natuurwandeling maakt en afstand neemt van de drukte, kun je tot nieuwe gedachten of nieuwe inzichten komen. Al wandelend en mediterend laden we ons op met de rust rondom ons, en herinneren we de stilte in onszelf. Het tempo van de wandeling is rustig.


grienden06

Misschien komt tijdens deze wandeling vanzelf datgene in je op waar je nog niet klaar mee bent. De gevoelens en gedachten die bij je naar boven komen merk je op, en tegelijkertijd wandel je verder en beleef je de natuur om je heen. Door dit te doen wordt je geest geleidelijk kalmer en ontstaat een bredere kijk op de levenssituatie waarin jij je bevindt. Of je in deze tijd vooral obstakels op je weg vindt of dat het leven je juist toelacht, tijdens het lopen heb je alle gelegenheid om je te ontspannen in dat wat er is en de vrede te voelen die daarvan uitgaat.


Na de wandeling zul je je verkwikt voelen, vol energie om de dingen te doen die je wilt doen, of gewoon te ZIJN.Als het anders loopt


Het kan tijdens de wandeling voor jou duidelijk worden dat je toch grote behoefte hebt om te praten. We kunnen samen besluiten hoe we hiermee om zullen gaan. Ik kan je een luisterend oor bieden. Daarnaast kan ik coachende vaardigheden inzetten. Ik heb hiervoor scholing gedaan en ervaring opgebouwd. Het is echter belangrijk om in ieder geval het eerste kwartier in stilte te wandelen.

grienden0702

grienden07
We wandelen in de Rhoonse Grienden en bij een langere wandeling ook in Klein Profijt.

De foto's op deze pagina heb ik in de grienden genomen.Benieuwd naar één van de Nederlandse 'big five'? Kijk dan naar dit Youtubefilmpje


Op dit filmpje van 34 seconden zie je, wat jij ook zou kunnen zien als je in stilte wandelt ....

grienden0602

Praktische informatieJe kunt met mij een afspraak maken. We wandelen dan samen of in een kleine groep een half uur tot een uur.

Plaats: Rhoon

Kosten: een donatie in geld of natura


springtij


Springtij, 10 februari 2016
© www.mijn-eigen-website.nl