M i r r o s
V e r r a s s e n d    o n t w i k k e l e n

Workshop Schenken en ontvangenIn deze workshop gaan we aan de slag met bezinning en kunstzinnig werken. We zijn een groot deel van de tijd in stilte bezig.


Bezinning:


- Ontvangen:

Wat heb ik nodig? Wat is belangrijk voor mij? Waar kan ik zonder? Hoeveel geld of voedsel heb ik nodig en hoeveel heb ik? Het gaat om materiële dingen, zoals bijvoorbeeld spullen in huis, een bed, een warme douche of chocolade, maar ook om immateriële dingen: hoeveel aandacht en liefde heb ik in mijn leven?

- Schenken:

Wat heb ik te bieden? Wat wil ik schenken aan een ander, waarvan heb ik genoeg? Waar ben ik goed in en waarbij kan een ander iets aan mij hebben?


Kunstzinnig werken:


schenkenenontvangen

Met het thema schenken en ontvangen als uitgangspunt maken we een pot en het leuke is: je hoeft er helemaal niet creatief voor te zijn! Als je een kwast in je hand durft te houden, is dat al genoeg!
Praktische informatie


Agenda voor de komende maand(en):

Momenteel geen workshop gepland.

poth

Aantal deelnemers: 2 - 6

Meenemen: sokken / sloffen.

Kosten: 21 euro p.p. inclusief materialen: een door mij gemaakte gipsen pot en verf. Mensen in de bijstand betalen 14 euro.Deze workshop kan ook op een ander moment of op een andere locatie voor een door jou samengestelde groep (tot 20 personen) gegeven worden. Voel je vrij hierover contact met me op te nemen.
© www.mijn-eigen-website.nl