M i r r o s
V e r r a s s e n d    o n t w i k k e l e n

In stilte creatief


Stilte is het element waarin grote dingen zichzelf verwezenlijken

- Thomas Carlyle


mandala

Een bijeenkomst waarin we, na een moment van bij onszelf komen, in stilte creatief bezig zijn.

Tijd voor jezelf, ontspannen, uit je hoofd en in je handen gaan: daar gaat het om bij deze workshop.

Het gaat niet om "mooi" of "goed" of over of je wel "vlijtig" hebt "gewerkt". Je kunt tijdens de workshop in de stilte ervaren wat er zich aandient. Zodat je met deze ervaring, en vaak een gevoel van uitgerust zijn, naar huis kunt gaan; opgeladen om weer iets anders te gaan doen.We hebben vele mogelijkheden om creatief bezig te zijn.
Ik denk aan:

hetgenietendekind- Een flesje verven

- Een mandala tekenen, krijten of verven

- Een verjaardagskalender maken

- Boetseren

- Zentangle®

- Een steen of kei begieten met verf

Waar denk jij aan?

flesjes

Je kunt je opgeven voor de bijeenkomst(en) die hieronder genoemd is / zijn. Of misschien heb je interesse in iets anders. Dan kun je met mij overleggen en we vinden vast een geschikt moment!Praktische informatie
yellowsun

zondag 2 juni: yellow stone begieten

Na uitleg over hoe de verf met twee vloeistoffen gemengd kunnen worden, gaan we hiermee in stilte aan de slag. Na een uur hebben we meerdere kleuren. We gieten telkens een andere kleur. De oplossing loopt niet altijd waar je hem verwacht, en dat biedt verrassende resultaten! Een workshop die je blij kan maken!

Tijd: 14:00 - 16:00 uur (met eventueel uitloop)

Plaats: Poortugaal

Kosten: 10 euroKijk hier voor zakelijke gegevensHet is prettig als je sokken of sloffen meeneemt, want schoenen heb ik liever alleen in de gang.


'Stilte is universeel, zij is van niemand en van ons allemaal. Zij verbindt mensen met elkaar, ongeacht cultuur, religie of politieke overtuiging.'
© www.mijn-eigen-website.nl