M i r r o s
V e r r a s s e n d    o n t w i k k e l e n


Snel naar:

Praktische informatie

Workshop KrachtdierenTotemdier, krachtdier, hulpdier, innerlijk dier, huisdier ... gids, beschermer, wijze, vriend, waarschuwer, spiritueel begeleider ... deze workshop gaat over dieren die voor ons een speciale betekenis hebben, die ons persoonlijk iets te zeggen hebben.

Al heel lang gebruiken mensen uitdrukkingen met dieren, terwijl zij eigenlijk over zichzelf spreken. Wie is er zo sluw als een vos, zo sterk als een beer of zo bang als een wezel? We vergelijken mensen met dieren om bepaalde kwaliteiten of eigenschappen aan te geven. Ook in sprookjes en andere verhalen zien we dat dieren een grote rol spelen. De dieren krijgen menselijke karaktertrekken en vertellen ons iets over de mens.

We kunnen ze op verschillende manieren ervaren: in de natuur, in je huis, in films, dromen, tijdschriften, in je verbeelding etc.. We kunnen ze zien als stemmetjes van onszelf, die we verbeelden in de gedaante van een dier, en met wie we kunnen communiceren. Dit levert vaak verrassende inzichten op, die we met ons normale verstand niet zo duidelijk hadden kunnen bedenken! Zoals Einstein het zei: "Logica brengt ons van A naar B, verbeelding brengt ons overal".

chakraschilderij

Door middel van diverse technieken ontdekken we welke dieren belangrijk voor ons zijn. We gaan 'in gesprek' met het dier en luisteren naar de betekenisvolle boodschappen.

In de basisworkshop (zonder thema) gebruiken we onder andere een visualisatie die ons leidt langs de chakra's, de energiewielen in ons lichaam. Elke chakra staat voor een bepaalde energie. Het dier dat we zien verbeeldt deze energie. Ook de manier waarop we het dier zien geeft weer hoe het ervoor staat met onze energie: is het dier fit en gezond, of is het gekooid of gewond?

totempaal

Bij het verlaten van deze workshop heb je kennisgemaakt met minimaal één betekenisvol dier. Het kan het dier zijn dat je kracht geeft, of juist wijsheid, vriendschap of creativiteit.

Dit dier kan je helpen bij de vragen die het leven aan je stelt.

Praktische informatieWorkshop ontdek je krachtdier, mèt SoulCollage® èn Labyrint

Deze workshop geef ik samen met Katelijn Vanacker, creatief therapeut en SoulCollage®-facilitator.

Wij nemen je mee op pad met de krachtdieren. Een krachtdier kan je steunen en beschermen. Elk dier heeft zijn kwaliteiten en herinnert je eraan dat jij die ook hebt of beter kunt ontwikkelen en gebruiken.

Maak nu tijd voor jezelf om je innerlijke kind te laten spelen tijdens deze workshop en

    - een innerlijke reis te maken en je krachtdier te ontmoeten
    - te knippen en te plakken om een SoulCollage® kaart met je krachtdier te maken
    - inzicht te krijgen in de wijsheid van dit dier voor jou via het “Ik ben degene die …”- proces
    - een labyrint te lopen om dit inzicht nog te verdiepen (het labyrint wordt buiten aangelegd met koorden)
card883

Zo heb je na de workshop een pareltje van een kaart. Deze kun je nog verder laten inwerken en gebruiken als je steun of wijsheid nodig hebt.

Zondag 17 september

Tijd:    10:30 - 16:00 en welkom vanaf 10:00.

Aantal deelnemers:     minimaal 6

Kosten:    75 euro. Mensen met alleen een bijstandsuitkering betalen 50 euro. Kom je met 2 dan betaal je 65 p.p. Materiaal, goodiebag en drank inbegrepen, breng je eigen lunch mee voor de potluck.


Het is prettig als je sokken of sloffen meeneemt, want schoenen heb ik liever alleen in de gang.Kijk hier voor zakelijke gegevens en hier voor contact.


Meer weten?
Klik hier voor achtergrondinformatie over de workshop Krachtdieren.linepaws

De workshop is voor iedereen toegankelijk.
Het is niet nodig de workshop SoulCollage® gevolgd te hebben.

linepaws


© www.mijn-eigen-website.nl