M i r r o s
V e r r a s s e n d    o n t w i k k e l e n

Workshop SoulCollage®
Inhoud


SC plaatjes vinden

Tijdens SoulCollage® zijn we creatief bezig met plaatjes, scharen en lijm. Stilte speelt een belangrijke rol in de workshop. Je denken verdwijnt wat naar de achtergrond en je zult merken dat een beeld meer zegt dan 1000 woorden. Je zult verrast worden door wat je intuïtief gemaakte collage je te vertellen heeft, al weet je onbewust soms wel hoe het zit.

Je kunt tijdens de workshop één of twee kaarten maken, maar je kunt ook thuis, of met anderen in een volgende workshop, andere kaarten maken. Elke kaart representeert een afzonderlijke energie of stem die iets te zeggen heeft over onze levensreis. We maken onze reis plezieriger (niet per se gemakkelijker!) door het proces van SoulCollage® te gebruiken. Door naar de verschillende stemmen te luisteren, deze te waarderen en benoemen, erkennen we de verschillende delen in ons.

SC maken


De kaart laten spreken is als het ontvangen van wijsheid van je eigen ziel.Kijk voor meer uitleg naar
dit filmpje van Seena Frost, de bedenker van SoulCollage®

of naar het filmpje dat ik zelf heb gemaakt.


Praktische informatie


Ik geef de workshops op diverse zaterdagen en zondagen door het jaar.

Agenda voor de komende maanden:

zaterdag 4 april Thema: Thuis

Deze workshop is niet bij Mirros, maar gaat via skype, vanaf je eigen bureau en computer! Thuis! Dat is ook het thema. Thuis, je thuis voelen. In je huis, in je lichaam, in je gemeenschap, kerk, of familie. Wat betekent thuis voor mij? Wanneer voel ik me thuis? En wanneer niet? Allemaal vragen die boven kunnen komen bij het onderwerp. We laten ons weer verrassen door de afbeeldingen en laten de collages spreken! Wat hiervoor belangrijk is: We downloaden thuis Skype en maken een account aan. https://www.skype.com/nl/ We zorgen dat we voldoende materialen in huis hebben: - afbeeldingen, karton gesneden in de juiste maat (5x8 inch = 12,4x 20,3cm), lijm en een schaar. Heb je bepaalde dingen niet in huis, laat mij ze dan verzorgen! Karton en afbeeldingen verkoop ik al een tijdje via de webshop. Een schaar heb je waarschijnlijk wel. En lijm? Ik hoor graag wat je nodig hebt! https://mirros.nl/webshop.html - Iets te drinken en te eten voor tussendoor en in de pauze.

Tijd:    12.30 - 16.00

Aantal deelnemers:    2 - 7

Kosten:    15 euro. Mensen met alleen een bijstandsuitkering betalen 10 euro.

zondag 10 mei

Tijd:    12.30 - 16.00

Aantal deelnemers:    2 - 7

Kosten:    30 euro. Mensen met alleen een bijstandsuitkering betalen 15 euro.

Als je het proces zo leuk vindt, dat je vaker wilt komen, betaal je vanaf de vierde keer 20 euro. En wie weet, kom ook jij tot een hele set kaarten, die allemaal delen van jouw 'ik' laten zien!Het is prettig als je sokken of sloffen meeneemt, want schoenen heb ik liever alleen in de gang.
tijdschriften

   Kijk voor tijdschriften en plaatjes in de webshop.


   Kijk hier voor zakelijke gegevens en hier voor contact.


   Hier heb ik een filmpje opgenomen de dag na de workshop van    januari 2019: een heel aparte kaart!


Meer weten? Klik hier voor achtergrondinformatie over SoulCollage®.


Wil je SoulCollage® facilitator worden, neem dan even van te voren contact op. Je krijgt veel meer informatie en oefeningen dan de mensen die niet die behoefte hebben. We beginnen dan om 11:00 en gaan door tot 17:00.
De extra kosten zijn 30 euro als je dit alleen doet, en 20 als er meer deelnemers zijn voor deze extra uren.
Het is de bedoeling dat je zelf pen en papier en je eigen lunch meeneemt.
Ik zorg ervoor dat jouw workshop bij mij aan alle voorwaarden voldoet om de training te gaan doen.
Zie voor meer informatie: zo word je SoulCollage®-facilitator.


100e workshop SoulCollage
Foto van de kaarten van alle deelnemers aan de 100e workshop SoulCollage® die ik gaf op 15-09-2018.© www.mijn-eigen-website.nl