M i r r o s
V e r r a s s e n d    o n t w i k k e l e n

Landelijke Dag van de Stilte'Stilte is universeel, zij is van niemand en van ons allemaal. Zij verbindt mensen met elkaar, ongeacht cultuur, religie of politieke overtuiging.'2020 is het jaar waarin voor de tiende keer de Landelijke Dag van de Stilte gevierd wordt. Deze valt altijd op de laatste zondag van oktober: de dag na de nacht waarin de klok een uur terug is gezet. Dit jaar organiseert Mirros twee activiteiten.


Meditatief wandelen

Grienden

We wandelen in stilte, met alleen geluiden die bij de omgeving horen, zoals het gefluit van de vogels. Het tempo is laag, waardoor we voelen hoe onze voeten afwikkelen en onze ledematen bewegen.

We verzamelen om 10:00 uur bij het haventje van Rhoon, bij de ingang van de Rhoonse Grienden (parkeren bij Albrandswaarsedijk 196, Poortugaal). We lopen ongeveer een uur, en spreken alleen even vooraf, en nadat we de Grienden weer hebben verlaten.

Jouw bijdrage is een donatie voor de wandeling en een donatie voor de Landelijke Dag van de Stilte.

Kijk voor meer informatie op: Meditatief wandelen.


SoulCollage® met het thema: Innerlijke Stilte.


SoulCollage®

Deze workshop duurt van 12:30 - 16:00. We beginnen met uitleg en een korte oefening. We gaan creatief aan de slag met plaatjes, scharen en lijm. Stilte speelt een belangrijke rol in de workshop. Je denken verdwijnt wat naar de achtergrond en je zult merken dat een beeld meer zegt dan 1000 woorden.

Na een korte pauze laten we allemaal onze gemaakte kaart spreken. Je zult verrast worden door de boodschap van de kaart, al weet je onbewust soms wel hoe het zit.

Voor deze workshop investeer je 15 euro.

Kijk voor meer informatie op: Workshop SoulCollage®.
Praktische informatie


De activiteiten zijn los te volgen.

Tijdens de workshop SoulCollage® wordt voor thee gezorgd, evenals voor een hapje halverwege de workshop.

Het is prettig als je sokken of sloffen meeneemt, want schoenen heb ik liever alleen in de gang.

De activiteiten gaan door bij 3 of meer deelnemers. Opgeven kan via mail: info@mirros.nl Misschien bel je liever? Dit is mijn nummer: 06 26846373


Zoals alle jaren, wordt een vrijwillige bijdrage voor de kosten van de organisatie van deze dag gevraagd.

Klik op de foto voor alle activiteiten.

dvdsstoel

© www.mijn-eigen-website.nl