M i r r o s
V e r r a s s e n d    o n t w i k k e l e n

Landelijke Dag van de StilteDvdS logo 2022

Op zondag 30 oktober 2022 gaat in heel Europa de wintertijd in. We draaien de klok één uur terug. Of beter: we zetten met z'n allen de wijzers één uur stil. Even lijkt er rek te zitten op de kloktijd. Even wat minder nood om op tijd te zijn, om een deadline te halen. We vieren de twaalfde Dag van de Stilte in Nederland en België.

In 2014 ben ik in contact gekomen met de Landelijke Dag van de Stilte en sindsdien organiseer ik activiteiten op die dag. Sinds 2019 ben ik coördinator voor Zuid-Holland, en zoek ik anderen, om steeds meer mensen de stilte te laten ervaren. Wil je iets organiseren? Neem dan contact met me op!YogaSchool in HoogvlietSunday Morning Special: de YogaSchool geeft van 10:00 - 11:00 een yogales in stilte. Deze kost 9 euro. Kijk voor meer informatie op: YogaSchool. Aanmelden via: marian@deyogaschool.nl

mogelijkhedenWorkshops bij het Kampvuur in Poortugaal: In stilte creatiefGerine, Lizette en ik verzorgen een dag, waarbij je per uur kunt kiezen wat je doet (en dus ook per uur betaalt). Elk uur wordt ingeleid met een gong en een gedicht/spreuk over stilte. Kom binnen in stilte, pak thee/koffie en kies je tafel. Werk in stilte en laat je inspireren door de stilte! Er staan voorbeelden. Je kunt met iets bezig zijn en wisselen, of doorgaan met waar je mee bezig bent.

11:30u in stilte creatief, bijv. kleien, schilderen (happy stones, veren, potje, canvasje), borduren, vilten, mandala kleuren

kampvuur

12:30u lunch

13:30u in stilte creatief

14:30u in stilte creatief

15:30u mantra zingen
Praktische informatie


Deelactiviteiten per uur € 9,00.

Vegetarische lunch € 9,00 Graag van te voren aanmelden en betalen ivm de inkoop.

Wil je bij de IJsbaan de hele dag meedoen: € 40,00 (incl. lunch)

Aanmelden: info@mirros.nl of HetKampvuur7@hotmail.com

Misschien bel je liever? Dit is mijn nummer: 06 26846373

We vragen ook een vrijwillige bijdrage voor de Landelijke Dag van de Stilte.


Het adres van de IJsbaan is Albrandswaardsedijk 64. Kom lopend of op de fiets, want er is geen parkeerplek. Of zet je auto bij basisschool De Parel.

En zorg dat je je lekker warm aankleedt.


Klik hier voor alle activiteiten in Zuid-Holland.


© www.mijn-eigen-website.nl